Atentie! Se ridică masinii în Constanța

Un nou tip de afacere pentru firma SC Litoral Connect SRL cea care ridică masinile turistilor cu ajutorul politiei locale,   pentru a rotunji veniturile  primariei Constanta si bineteles a celor trei actionari:Marian Popescu, Ioana Cristina Tudoran si Nicolae Florin Toma  care este și administratorul firmei.

Atentie turisti! Care vreți să va petreceti concediul la mare în statiunea Mamaia și vă cazați în Constanța, să nu aveti surpriza neplacuta să vi se reidice masina.

Potrivit ziuaconstanta:

Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere
 
Societatea comercială care se ocupă de ridicatul maşinilor parcate neregulamentar în Constanţa a ajuns în atenţia judecătorilor. Conform portalului instanţelor de judecată, SC Litoral Connect SRL figurează în mai multe dosare civile, alături de Poliţia Locală, toate cauzele fiind înregistrate pe rolul Judecătoriei Constanţa şi introduse în circuit de cei care s-au trezit cu automobilele ridicate. Unitatea comercială mai sus precizată a luat fiinţă anul acesta, mai exact la începutul lunii aprilie. Doar pentru recuperarea maşinii din parcul auto al Litoral Connect, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Seat, constănţenii trebuie să achite suma de 600 de lei. Pentru plata amenzii, alţi bani, altă distracţie!
 

     Conform datelor oficiale, Litoral Connect SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Crişului. Unitatea comercială, care şi-a deschis porţile la începutul lunii aprilie, după cum menţionam şi mai sus, este condusă de Marian Popescu, de 32 de ani, din Constanţa, cu 5 părţi sociale şi cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, de Ioana Cristina Tudoran, de 29 de ani, din Constanţa, cu o parte socială şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, şi de Nicolae Florin Toma, de 29 de ani, acesta fiind administratorul firmei. Domeniul de activitate al SC Litoral Connect SRL este reprezentat de „activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre”.

Foarte interesant, Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere, desfăşurată în perioada 20 – 23 aprilie. Astfel, după trei săptămâni de la înfiinţare, societatea comercială mai sus precizată este menţionată în comunicatul mai sus precizat, în asociere cu SC Livamar SRL, pentru sectorul Mamaia 3 – subsector 5, dar şi pentru sectorul Mamaia 3 – subsectorul 6, sectorul Mamaia 3 – subsectorul 7 şi pentru sectorul Mamaia 4 – subsector 4. Revenind la dosarele aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa în care apare SC Litoral Connect SRL, conform portalului instanţelor de judecată, acestea sunt 5 la număr, cauze înregistrate în ultimele două luni. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la reprezentanţii SC Litoral Connect SRL cu privire la ridicarea maşinilor, însă acest lucru nu a fost posibil.

 

Un lucru este sigur, noii hingheri de masini în frunte cu Nicolae Florin Toma un personaj dubios ce are legatura cu lumea politica și cu Radu  Mazare, vaneaza mai nou autoturismele turistilor care parcheaza legal sau ilegal în stațiunea  Mamaia și în zona de Nord a Constanței. Au ajuns să ridice masiniile turistilor si a constanțenilor doar pentru faptul ca nu au parcat perpendicular cu șoseaua. Fac abuzuri din ce in ce mai multe doar pentru faptul ca turistii își gasesc greu loc de parcare, care să nu aparțina constanțenilor. Afacerea  are sprijinul politiei locale și a primariei de la care s-a achizitionat firma de ridicari auto de catre „mafiotul” Nicolae Florin Toma care a trecut de la caracatită la ridicat masini chiar dacă acestea nu incurca traficul rutier,  trecerea de pietoni sau vreun loc de parcare privat.

Chiar si eu sunt un pagubit al firmei  SC Litoral Connect SRL care mi-a ridicat masina, fiindca masina era parcata pe trotoar, cum erau marea majoritate a masinilor, doar ca putin mai în câsi și nu perpendicular cu soaseaua……acesti escroci hingheri de masini nu le-au vazut, pe masinile care erau parcate pe carosabil care cei drept nu incurcau circulatia, decat ca reduceau considerabil din  latimea soselei.

In concluzie, mare atentie unde parcati, in special pe strazile din Constanța unde sunt parcari putine dar si în statiunea Mamaia, deoarce puteti fi vanati de politia locala sau de vreun denuțator. Cum a fost în cazul meu de o doamna care lucra la o firma de asigurari si care si-a dat acordul de a parca in locul respectiv doar ca peste 2 zile a trimis hingherii de masini, să o ridice si pe a mea si pe a vecinului de langa masina mea.

Daca ati avut vreo patanie cu ridicatul masinii in Constanta sau Mamaia lasati un comentariu.